Schakel een transportbedrijf in Rotterdam in voor het vervoeren van uw meubels

Heeft u een transportbedrijf in Rotterdam nodig die bijvoorbeeld uw bankstel of wasmachine kan vervoeren. From A to B biedt een zeer flexibele en eenvoudig inzetbare transportservice aan. Dit doen wij niet alleen in Rotterdam, maar ook in de rest van de Randstad. U kunt zelfs met onze transportservice naar het buitenland gaan, bijvoorbeeld naar Engeland, België, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Het inschakelen van een transportbedrijf is nuttig wanneer u bijvoorbeeld grote meubelstukken of witgoed wilt transporteren. Dit past waarschijnlijk niet in uw eigen auto, en daarom kan het handig zijn om hiervoor een transportbedrijf in Rotterdam in te schakelen. Waar heeft u ons voor nodig? Wij horen het graag!

Transportbedrijf Rotterdam: verhuizer en verhuiswagen

Als u ons transportbedrijf in Rotterdam inhuurt, krijgt u zeker waar voor uw geld. Wij bieden onze transportservice namelijk aan vanaf € 45,- per uur. Hiervoor ontvangt u heel veel, namelijk een verhuizer, een 20 m3 verhuiswagen mét laadklep, en verschillende handige verhuismaterialen. Hieronder vallen een grote stapel verhuisdekens, maar ook steekwagens en hondjes. Als u dit nodig acht, is het ook mogelijk om extra verhuizers in te schakelen. Dit kost € 23,- per uur per verhuizer. Waarvoor wilt u een transportbedrijf in Rotterdam inschakelen? Laat het ons weten!

Transportbedrijf Rotterdam

Waarom het voordelig is om een transportbedrijf in Rotterdam in te schakelen

Het is voordelig om een transportbedrijf in Rotterdam in te schakelen, omdat u vaak veel duurder uit bent als u een bus inhuurt. Vooral als u slechts een of twee meubelstukken wilt transporteren. From A tot B helpt u niet alleen met het besparen van tijd en geld, maar ook worden alle objecten precies op tijd afgeleverd op de plek waar deze moeten staan. Daarnaast bieden wij nog meer voordelen:

  • Snel inzetbaar
  • Professionele rolmaterialen
  • Beschermmaterialen aanwezig
  • Verhuiswagen met hydraulische laadklep
  • Inzichtrijk personeel
  • Alles-in-1 prijs per uur
  • Meerdere verhuizers inzetbaar
  • Ook inzetbaar voor ontruimingen

Bent u al overtuigd van de voordelen van het inschakelen van een transportbedrijf in Rotterdam? Lees dan verder!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken
From A to B werkt met zowel zakelijke als particuliere klanten. Voor zakelijke klanten kunnen wij bijvoorbeeld contracten aanbieden voor een busje huren in Rotterdam om zo wekelijks hun bezorgingen te doen. Ook voor particulieren die online een object bestellen kan onze pakketdienst in Rotterdam iets betekenen. Wij kunnen bijvoorbeeld uw nieuwe bank ophalen als de verkoper deze niet kan of wil vervoeren. Het inzetten van ons transportbedrijf in Rotterdam is dus in veel gevallen mogelijk. En, u bent slechts een belletje of mailtje verwijderd van het inhuren van ons. Horen we snel van u?

Menu