Schakel een pakketdienst in Rotterdam in voor het transport van uw pakketjes

Bent u op zoek naar een pakketdienst in Rotterdam? From A to B is u graag van dienst. Het maakt hierbij niets uit of u zakelijk of particulier een pakketdienst nodig heeft. Bij ons huurt u al een pakketdienst vanaf € 45,- per uur. Hierbij krijgt u niet alleen een busje van 20 m3, maar ook een verhuizer en verschillende handige verhuismaterialen, zoals een grote stapelverhuisdekens, steekwagens en hondjes. En als u extra verhuizers nodig heeft, dan is dit ook mogelijk. Dit kost € 23,- per verhuizer per uur extra. Wij werken als pakketdienst vanuit Rotterdam, maar dit betekent niet dat we nergens anders heenrijden. In tegendeel zelfs, wij zijn u graag van dienst door heel Nederland, en ook voor leveringen naar het buitenland, bijvoorbeeld België, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Pakketdienst in Rotterdam voor bedrijven

Het is enorm voordelig om ons als pakketdienst in Rotterdam in te schakelen als bedrijf. Als u bijvoorbeeld zo af en toe grote meubels of andere grote objecten verkoopt, maar niet vaak genoeg om er echt personeel voor aan te nemen, dan komen wij in het vizier. Met From A to B kunt u namelijk een contract afsluiten dat wij bijvoorbeeld wekelijks uw pakketten door het land bezorgen. Met zo’n flexibel transportcontract kunnen wij u daarnaast ook nog scherpere prijzen aanbieden. Dankzij onze flexibele manier van werken is het voor onze transporteurs ook geen enkel probleem om een helpende hand te bieden bij de (de)montage werkzaamheden. Wilt u onze pakketdienst in Rotterdam inschakelen als bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Pakketdienst Rotterdam

Pakketdienst in Rotterdam voor particulieren

Ook als particulier kan een pakketdienst in Rotterdam heel erg handig zijn. Wat dacht u van wanneer u een bank online bestelt bij een andere particulier? In dat geval is het vaak onhandig om een busje te huren in Rotterdam zonder chauffeur. Bij From A to B krijgt u bij het inschakelen van ons transportbedrijf in Rotterdam natuurlijk wel een verhuizer, waarmee u niet alleen geld, maar ook tijd en rugklachten bespaart. Ook als u een object bestelt bij een bedrijf waar transport niet inbegrepen is, is het mogelijk om ons te contacten. In dit geval doen wij namelijk ook graag het transport voor u. Bent u op zoek naar een pakketdienst in Rotterdam voor uzelf? Dan horen wij graag van u! Ook particulieren zijn namelijk van harte welkom om gebruik te maken van onze diensten.

Menu